Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013
Măieruș
Homorod
Victoria
Hârseni
Vulcan
Zărnești
Ciucurova
Dăeni
Jijila
Jurilovca
Mila 23
Sarighiol de Deal
Valea Nucarilor
Stejaru
Peceneaga
Codlea
Apața
Augustin
Făgăraș
Sulina
Acasă > Noutăţi > 11-13 noiembrie 2015 - Dezbaterile publice județene

11-13 noiembrie 2015 - Dezbaterile publice județene

Miercuri, 11 noiembrie 2015 și vineri, 13 noiembrie 2015 au avut loc la Tulcea și respectiv la Brașov, două dezbateri publice județene cu tema „Rolul educaţiei în creşterea unei comunităţi”.

Cele două dezbateri au prilejuit trecerea în revistă a concluziilor studiului sociologic privind cauzele abandonului şcolar şi a părăsirii timpurii a şcolii, cât şi a experienţei acumulate de echipa de proiect în timpul caravanei de conştientizare cu privire la rolul educaţiei în comunitate, desfăşurată în judeţul Tulcea și în județul Brașov în perioada 26 octombrie  - 6 noiembrie 2015.

Dezbaterile “Rolul educaţiei în creşterea unei comunităţi” fac parte din activităţile locale ale campaniei de comunicare “Creştem în comunitate” din cadrul proiectului “Educaţia în comunitate – Drum cu prioritate!”.

Evenimentele au fost transmise live și înregistrate. Acestea pot fi vizionate, accesând link-urile:

Filmare Dezbatere Tulcea

Filmare Dezbatere Brașov

Fotografii Dezbatere Tulcea

Fotografii Dezbatere Brașov


Comunicat de presă Dezbaterea judeţeană cu tema „Rolul educaţiei în creşterea unei comunităţi – experienţa comunităţilor tulcene”, din cadrul campaniei „Creștem... mai mult »

Comunicat de presă Dezbaterea publică județeană „Rolul educației în creșterea unei comunități” Experiența comunităților din județul Brașov... mai mult »

Beneficiar:
Partener:

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.