Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013
Măieruș
Homorod
Victoria
Hârseni
Vulcan
Zărnești
Ciucurova
Dăeni
Jijila
Jurilovca
Mila 23
Sarighiol de Deal
Valea Nucarilor
Stejaru
Peceneaga
Codlea
Apața
Augustin
Făgăraș
Sulina
Acasă > Noutăţi

Noutăţi

Sâmbătă 12 decembrie 2015, la Poiana Brașov, a avut loc Conferința de încheiere a proiectului  „Educaţia în comunitate – Drum cu prioritate!”. Evenimentul... mai mult »

Vineri și sâmbătă, 27-28 noiembrie 2015 s-a desfășurat, la București, conferinţa naţională „Educaţia - factor major de dezvoltare a comunităţilor rurale și mic urbane”, în... mai mult »

Miercuri, 11 noiembrie 2015 și vineri, 13 noiembrie 2015 au avut loc la Tulcea și respectiv la Brașov, două dezbateri publice județene cu tema „Rolul educaţiei în creşterea unei comunităţi”. Cele... mai mult »

“Creştem în comunitate” este o campanie de comunicare în cadrul proiectului “Educaţia în comunitate – Drum cu prioritate!”, cofinanţat din Fondul... mai mult »

Vineri, 23 octombrie, la ora 10.30, Inspectoratul Școlar Județean Tulcea în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Brașov au lansat împreună cu 6 sportivi celebri, campania națională... mai mult »

Joi, 13 august 2015, Inspectoratul Școlar Județean Tulcea a organizat conferința de lansare a proiectului Educația în comunitate – Drum cu prioritate!, în parteneriat cu Inspectoratul... mai mult »

PROGRAMUL ȘCOALĂ DUPĂ ȘCOALĂ din cadrul proiectului ”Educația în comunitate – Drum cu prioritate!” - județul Tulcea - Programul educațional de tip “Scoala dupa... mai mult »

Programul ”A Doua Șansă” în cadrul proiectului ”Educația în comunitate – Drum cu prioritate!” - județul Tulcea -   În județul Tulcea, în... mai mult »

Unul dintre obiectivele specifice ale proiectului ”Educația în comunitate – Drum cu prioritate!” vizează dezvoltarea resurselor umane specializate cu rol în sustinerea educației... mai mult »

Comunicat de presă- Conferință finală proiectComunicat de presă - Conferință finală BucureștiComunicat de presă - Dezbatere județeană BrașovComunicat de presă - Dezbatere județeană TulceaComunicat... mai mult »

Beneficiar:
Partener:

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.